2 skiver af skorpet franskbrød
¾ dl mælk
400 g hakket kalkunkød
1 æg
reven skal af ½ citron
salt
peber
1 knivspidssukker
1 salathoved
2 dl vand med 1 bouillonterning
6 spsk hakket purløg
20 g smør
evt. jævning med Maizena
Blød franskbrødet ud i mælk, rør det i det hakkede kød sammen med ægget, reven citronskal, salt, peber og sukker.
Pil salatblade ne fra hinanden, kom dem ½ minut i kogende, let saltet vand. Tag dem op og læg dem på spækkebræt.
Form kødet til 6 kugler, læg en kugle på hvert salatblad, pres kødet lidt fladt og pak salatblade ne om kødet.
Smør en fladbundet gryde eller sauterpande med smør, drys med purløg og læg pakkerne herpå. Hæld kogende bouillon ved, læg låg på og lad retten dampe i 30 minutter.