Logo

Kalkunkrebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skiver af skorpet franskbrød
¾ dl mælk
400 g hakket kalkunkød
1 æg
reven skal af ½ citron
salt
peber
1 knivspidssukker
1 salathoved
2 dl vand med 1 bouillonterning
6 spsk hakket purløg
20 g smør
evt. jævning med Maizena

Blød franskbrødet ud i mælk, rør det i det hakkede kød sammen med ægget, reven citronskal, salt, peber og sukker.

Pil salatblade ne fra hinanden, kom dem ½ minut i kogende, let saltet vand. Tag dem op og læg dem på spækkebræt.

Form kødet til 6 kugler, læg en kugle på hvert salatblad, pres kødet lidt fladt og pak salatblade ne om kødet.

Smør en fladbundet gryde eller sauterpande med smør, drys med purløg og læg pakkerne herpå. Hæld kogende bouillon ved, læg låg på og lad retten dampe i 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her