500 g hakket kalkun
1 stort finthakket løg
2-3 fintrevne gulerødder
6-10 soltørrede tomater i små stykker
1 bdt hakket persille
10-15 feta-terninger
2 små æg eller 1 stort
1 dl mælk
2 dl hvedemel, rasp
salt
hvidløgspeber
Rør alle ingredienserne undtagen fetaosten og persille sammen i en skål til en ret lind fars.
Sæt den tildækket i køleskab 1 time.
Mos fetaosten med en gaffel, og vend den i farsen sammen med hakket
persille.
Bland lidt hvedemel og rasp med salt og peber i en dyb tallerken.
Form farsen med hænder dyppet i hvedemel, og tril dem i raspblandingen.
De er stadig bløde, men de skal nok holde sammen.
Sæt dem på panden, og brun dem gyldne i smør.
Dæmp varmen og steg ca. 4 minutter på hver side.
Tilbehøret kan være grønsager, salat, pasta og/eller kartofler.