Logo

Kalkunbøffer med ærtepuresaucé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hakket kalkunkød
1 æg
6 spsk havregryn
2-3 spsk vand
salt og peber
sesamfrø til panering
200 g frosne eller friske ærter
2 ½ dl fløde 13%
½ tsk sukker
1 tsk karry
25 g smør
½ bdt koriander
400 g nye kartofler

Kalkunkødet blandes med salt, peber, havregryn, æg og vand og stilles koldt 15 min.
Imens tilberedes saucen.
I den smeltede smør brændes karryen let af.
Sukker, fløde, koriander og ærter tilsættes og koges let op.
Blendes i food-processor til fin konsistens.
Sigtes og hældes tilbage i gryden.
Gives et opkog og smages til med salt og peber.
Kalkunfarsen formes til 4 bøffer og vendes i sesamfrø.
Steges ved svag varme, gyldne. Steg dem ca. 8-10 min på hver side.
Server med ærtesauce og kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her