4 personer:
400 g kalkunbryst
1 pose frosne wokgrønsager (750 g)
250 g nudler, ris- eller æg-
3 spsk soja
1 spsk majsstivelse
1 spsk olie
10 g ingefær
1-2 fed hvidløg
7 ½ dl grønsags- eller fjerkræbouillon
salt og peber
1 person:
100 g kalkunbryst
¼ pose frosne wokgrønsager (185 g)
65 g nudler, ris- eller æg-
¾ spsk soja
¾ tsk majsstivelse ¾ tsk olie
2 g ingefær
¼-1/2fed hvidløg
2 dl grønsags- eller fjerkræbouillon
salt og peber
Skær kalkunbrystet i strimler og mariner dem i soja og majsstivelse ca. 20 minutter.
Brun kalkunstrimlerne i en varm wok med olie og tilsæt finthakket ingefær og hvidløg.
Lad det stege et par minutter og spæd med bouillon.
Giv det et opkog og tilsæt grønsager og nudler.
Lad retten koge igennem 3-4 minutter og smag til med salt og peber.
Server straks med brød til.
Energi pr. portion: 1710 kJ/41 O kcal Protein: 34,3% Fedt: 19,2% Kulhydrat: 46,5%