4 kalkunschnitzler á 150 g
200 g jomfruhummerhaler u/skal
250 g skorzenerrødder
150 g små rødløg
1 pk. syltede vinblade (friske skal blancheres)
2-3 gl. hvidvin
1 kvist timian
2-3 stk laurbærblade
2 fed hvidløg
Lidt olie
50 g smør
Læg jomfruhummerhalerne på kalkunschnitzlen, krydr med salt og
peber, rulles sammen, omvikles med de syltede vinblade.
Anbringes i oliesmurt ovnfast fad, steges i ovn ved 180ºC i 10 min.
Vinen hældes over, sættes igen i ovnen i 10 min.
Braiserede skorzenerrødder:
Rødderne skrælles og skæres i stykker på 3 cm.
Pil rødløgene, del i 1/6, blancheres i vand med salt, svitses nu af i
olie med hakkede hvidløg, laurbærblade, timian, salt/peber,
Braiseres i ovn ved 180ºC i 10 min.
Saucen:
Kog fonden/vinen fra de stegte vinruller op, pisk det kolde smør i
Smages til med salt/ peber.
Serveres med vilde ris, eller frisk pasta.