Logo

Kalkun farsbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400-500 gram hakket kalkunkød
1 løg
1 fed hvidløg
1 Æg
½ dl mælk
1 spsk hvedemel
1-2 spsk rasp
1 rød peberfrugt
2 cl. whisky
5 stilke bredbladet persille (kruspersille kan også bruges)
Frisk basilikum (ca. 20 blade)
salt, peber
 
Kalkunkødet røres til en god fars med: revet løg, revet hvidløg, mælk, hvedemel, rasp, salt og peber.
Skær peberfrugten i små tern og hak den friske basilikum og bladene fra persillen meget fint. Herefter vendes dette forsigtigt i, men sørg for at det alligevel bliver jævnt fordelt i farsen.
Farsbrødet bages i ca. 45 minutter ved 200ºC.
Hertil anbefales kartofler eller pasta, samt tomatsauce.
Denne laves på følgende måde:
Hak et løg fint og svits dette i en kasserolle.
En dåse flåede/hakkede tomater tilsættes.
Endvidere krydres der med følgende: 1 fed knust hvidløg, frisk basilikum, persille, timian, salt og peber.
Tilsæt ca. ½ dl kaffefløde og lad saucen koge op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her