Logo

Kalkun-bacon-ret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g kalkunbryst
1 pk. kalkunbacon
2-4 porre
4-6 store gulerødder
Hønsekødsbouillon
timian, salt, peber
500-750 g pastapenne
evt. kaffefløde 9 % til jævning
 
Bacon i tern svitses, kalkunbryst i tern svitses med.
Derefter tilsættes gulerødder i skiver og porre i skiver og svitses med.
Tilsæt timian, salt og peber.
Vand og hønsebouillon tilsættes.
Retten småkoger i 20-25 min.
Imens koges pastaen.
Retten jævnes evt. med kaffefløde 9 %, og lige inden servering tilsættes pastaen i retten.
 
Tips: Servere evt. brød/flûtes til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her