Logo

Kalkun/kylling med ost og pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer
½ l fløde/cremefine
2-300 g kalkun/kylling strimler
100 g flødeost til madlavning. evt philadelphia.
2 tsk karry (mere efter smag)
salt og peber
Pasta (vælg selv)

Start med at stege strimlerne af kød til de er næsten gennemstegt.
Kom så osten i, så den smelter sammen med kødet.
Kom derefter fløden langsomt i, brug ikke det hele, der skal bare være en god konsistens - så'n lidt cremet.
Kom så porrerne i, karry, salt og peber (ikke for meget salt da madlavningsosten er salt i forvejen - så pas på).
Kog pastaen og server med saucen...ummm.
Du kan også komme nogle grønne og røde tern peber i, det er også godt.
Nydes med kold hvidvin.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her