Logo

Kødsnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fars (svine eller oksekød)
1 fed hvidløg
1 løg, revet
1 æg
1 spsk merian
1 ½ spsk sød chilisauce
1 tsk paprika
1 tsk oregano
2-3 spsk vand
1 stor plade butterdej
salt og peber

Alle ingredienserne røres godt sammen, og smøres ud på butterdejspladen, som rulles sammen, skær derefter rullen ud i passende skiver og sæt den på en bageplade, pensel sneglene med lidt vand og bag dem i ovnen ved 190ºC, til butterdejen er gennembagt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her