400 g hakket skinkekød.
1 tyk skive brød udenskorpe. (50 g ).
2 ½ dl mælk.
1 æg.
1 lille finthakket løg.
1 tsk reven citronskal.
1 tsk salt.
Reven muskatnød.
Groftkværnet peber.
Grønsager:
2 porrer.
1 persillerod.
3 stilke bladselleri.
2 ½ dl grønsagsbouillon.
1 dl mælk
2-3 tsk majsstivelse
Kødet røres til fars med de øvrige ingredienser.
Farsen kommes lagvis i en randform (ca. 1. liter).
Randen stilles i en gryde med så meget vand, så det når halvt op om
formen.
Alufolie lægges over formen og lå lægges på gryden.
Småkoger ca. ¾ time, til farsen er gennemkogt.
Porre, persillerod og bladselleri snittes fint og koges mørt i
grønsagsbouillon på 4 min.
Mælk og majsstivelse piskes sammen og hældes i grønsagerne.
Grønsagerne varmes igennem og smages til med salt og peber.
Randen vendes forsigtig ud på et fad og serveres med grønsagsstuvning.