Logo

Kødrand med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket skinkekød.
1 tyk skive brød udenskorpe. (50 g ).
2 ½ dl mælk.
1 æg.
1 lille finthakket løg.
1 tsk reven citronskal.
1 tsk salt.
Reven muskatnød.
Groftkværnet peber.

Grønsager:
2 porrer.
1 persillerod.
3 stilke bladselleri.
2 ½ dl grønsagsbouillon.
1 dl mælk
2-3 tsk majsstivelse
 
Kødet røres til fars med de øvrige ingredienser.
Farsen kommes lagvis i en randform (ca. 1. liter).
Randen stilles i en gryde med så meget vand, så det når halvt op om
formen.
Alufolie lægges over formen og lå lægges på gryden.
Småkoger ca. ¾ time, til farsen er gennemkogt.
Porre, persillerod og bladselleri snittes fint og koges mørt i
grønsagsbouillon på 4 min.
Mælk og majsstivelse piskes sammen og hældes i grønsagerne.
Grønsagerne varmes igennem og smages til med salt og peber.
Randen vendes forsigtig ud på et fad og serveres med grønsagsstuvning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her