4 couverter
1 citron
2 fed hvidløg
1 stor rød chili
4 spsk olivenolie
salt og peber
24 kæmperejer (scampi) (parate til brug)
6 ark rispapir
1 æggehvide
olie til friturestegning
nogle blade kinakål
Skær citronen over og pres saften ud. Pil hvidløget og hak det fint. Skyl og udkern chilien og hak den fint.
Rør en marinade af citronsaft, hvidløg, olivenolie, chili og salt og peber i en lille skål. Læg rejerne i en flad skål og hæld marinaden over. Lad dem stå og marinere nogle timer i køleskab.
Blød rispapiret op mellem to våde viskestykker. Skær hvert stykke i 4, pensl kanterne med sammenpisket æggehvide. Læg en kæmpe på hvert stykke og svøb det rundt om den.
Opvarm rigeligt med olie i wokken. Frituresteg de rispapirsvøbte rejer i den meget varme olie i ca. 4 minutter, til de er gyldne. Anret dem på kinakålblade og server evt. en skarp, sød chilisauce til.