Logo

Kåldolmer rå

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 ml surkål
250 ml avocado
½ dl frisk mynte
2 skalotteløg eller rødløg
en pakke wakame-tang

Læg wakamen i blød i 5-10 min før brug.
Brug iblødsætningsvandet til at vande planter med, de elsker det!
Hak løg og mynte fint. Bland løg, mynte, avocado og surkål i en skål til det bliver pastalignende.
Tag store stykker wakame og læg på et skærebræt.
Hvis der ingen store stykker er, så læg et par stykker ved siden af hinanden og læg et på tværs for at gøre det stærkere.
Skær evt. stilke af. Læg en spiseskefuld af surkålspastaen på midten
af wakamen, rul siderne op, og så enderne, og fyldet er pakket ind på
midten. Wakamen er selvhæftende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her