Logo

Jule-and Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 and

æbler, svesker, pærer, rødkål,

en stang kanel, nelliker,

tørrede abrikoser, æblejuice,

salt og peber

 

Anden gnides godt med salt og peber, indvendig og udvendig.

Æbler og pærer skæres i både og stoppes sammen med sveskerne ind i anden.

Anden brunes ca. 10 min. på hver side ved god varme - 250°C.

Derefter dæmpes varmen til ca. 160°C, og anden steger videre i halvanden til to timer.

Den sidste time lægges fint snittet rødkål, flere æblestykker og pærer, samt tørrede abrikoser, en stang kanel og lidt nelliker rundt i kanten af bradepanden.

Når anden er færdig tages rødkålen op i en gryde og koges igennem med lidt æblejuice.

Der laves sauce af andeskyen, og koges selvfølgelig kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her