Logo

Jordbærsyltetøj med vin og balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbærsyltetøj med vin og balsamico

2 liter jordbær
2 dl vin
1 dl balsamicovineddike
1 kg syltesukker

 

Skyl og rens jordbærrene. Skær dem i mindre stykker.

Bland jordbær, vin og vineddike i en gryde, og lad blandingen simre under låg i 5 minutter.

Tilsæt sukker, og kog i 2 minutter.

Tag gryden af kogepladen, og skum af.

Hæld syltetøjet på varme, rengjorte glas. Luk dem tæt.

Opbevares køligt.
Rødvin og mørk balsamicoeddike giver et mørkt syltetøj, mens hvidvin og hvid balsamicoeddike giver et lysere syltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her