5 kg kalvepillekød, ansaltet
5 kg flæskekød nr. 1, gerne med lidt fast fedt, ansaltet
5 kg snitter uden kirtler, ansaltet
1000 g kartoffelmel
500 g flormel
1000 g tørmælk
375 g løg
15 g opløst farve
68 g kødpølse krydderi blanding
skinkelage
vand
Kødpølse krydderi blanding:
60 g stødt hvid peber
30 g koriander
15 g ingefær
15 g muskatnød
Det ansaltede kalvekød hakkes med løgene gennem 3 mm. skiven på wolfen og udrøres derefter i hurtighakkeren med kartoffelmelet, som forud er udrørt med noget af skinkelagen.
Derefter udrøres kalvekødet videre med kødfarven, tørmælken, flormelet og krydderierne under jævn tilsætning af vand, indtil man har en fast bindefars.
Flæskekødet og snitterne blandes og hakkes derefter genne 13 mm. skive på wolfen.
Derefter æltes flæskekød og snitter grundigt sammen med den udrørte bindefars. Eventuelt kan man lade hele massen køre et par omgange i hurtighakkeren.
Den færdige fars stoppes i brede skæver.
Røges derefter i halvarm røg 3-4 timer, og koges derefter i 11/4 - 1 ½ time på 83°C.
Pølserne afsvales derefter i kuldslået vand.
Pølserne kan efterrøges 1 nat i kold røg.