Logo

Jægerschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g benfri svine- eller kalvekoteletter (eller schnitzler)
2 sammenpiskede æg
1 ¼ dl rasp
olie
60 g bacon ( i tern)
120 g løg ( hakket)
240 g champignon (i skiver)
1 spsk tomatpure
1 ¼ dl vand
1 ¼ dl tør vin
lidt timian
½ tsk paprika
1 spsk persille
2 spsk cremefraiche
 
Varm olien i en stor pande over middel høj varme.
Bank koteletterne med en kød hammer så de bliver flade.
Krydr kødet med salt og peber, vend dem i sammenpisket æg og så i rasp. Steg kødet gyldenbrunt på pande ( 1-2 min. på hver side).
Tag kødet af panden og læg det på fedtsugende papir (køkkenrulle el. lign.)
Hold kødet varmt i ovnen mens saucen laves (på 75-100ºC).
Sauter (steg under omrøring) bacon tern og løg gyldne.
Tilsæt tomat pure og champignon og sauter ved lav varme.
Tilsæt vin, vand og krydderier; lad saucen simre i 5 min.
Rør cremefraichen i.
Hældes over schnitzel lige før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her