4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke
2 spsk olie
1 løg
1 dåse flåede tomater
250 g champignon, gerne små
1 dl bouillon
1 dl hvidvin
2 dl fyldte grønne oliven, fx med mandler, 85 g
1 spsk hvedemel
persille
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
Krydr med peber.
Lad 1 spsk olie blive varm på en pande ved kraftig varme.
Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider.
Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1 ½-2 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
Krydr med salt. Læg kødet på et varmt fad.
Skær løget i tynde både. Hæld væden fra tomaterne, og skær dem
igennem 1-2 gange på tværs.
Champignonerne skæres i kvarte eller i skiver.
Svits løg 2 - 3 minutter på panden i 1 spsk olie.
Tilsæt champignon, og steg cirka 4 minutter under omrøring.
Tilsæt tomater, bouillon og hvidvin.
Jævn med hvedemel udrørt i vand. Lad saucen koge nogle minutter.
Kom skinkeschnitzlerne og oliven i, og lad det varme igennem.
Smag til med salt og peber.
Servér retten med grofthakket persille og kogt pasta.