½ porre i strimler
1 finthakket løg
1 fed knust hvidløg
1 spsk olivenolie
1 l grønsagsbouillon
1 gulerod i strimler
1 majroe i tynde strimler
1 stilk snittet bladselleri
25 g fuldkornspasta
¼ fintsnittet hvidkålshoved
3 fintsnittet bønner
25 g ærter
1 tsk tomatpuré
4 tomater i tern
2 skiver bacon i tern
Salt og peber
50 g revet parmesanost
Svits porre, løg og hvidløg i olien 5-10 minutter til de er bløde.
Hæld bouillonen ved og bring det i kog.
Tilsæt gulerod, majsroe og selleri og lad det småkoge 20-30 minutter. Tilsæt pasta, kål, bønner og ærter og lad det simre 10 minutter mere. Rør tomatpure og tomater i samt bacon og krydderier efter smag.
Server parmesanosten til i en skål for sig.