Logo

Italiensk kyllingfilet med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingfileter

Marinade:
3 spsk olivenolie
2 spsk oregano
2 spsk soja
1 spsk citronsaft
salt
peber

Tilbehør:
300 g kogt pasta - gerne penne
1 dl mælk
3-4 spsk hakkede oliven (kan evt. udelades)
2-3 spsk hakkede soltørrede tomater
peber

Skyl kyllingefileterne grundigt og lad dem dryppe godt af.
Bland imens marinaden.
Lad dernæst kyllingfileterne trække i marinaden i mindst 2 timer.
Kom kyllingefileterne og marinaden i et ovnfast fad, og sæt det midt i ovnene i 15-20 min ved 225ºC.
Kog imens pastaen, somd er står på pakken, og lad den dryppe godt af. Bland pastaen i gryden med mælken, oliven, tomat samt væden fra kyllingekødet.
Varm op og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her