Logo

Irsk stuvning med kartofler løg og lammekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 mellemstore skrællede kartofler, 1,8 kg
1 kg lammenakkekoteletter
½ tsk peber
4 store løg i tykke skiver
5 dl hønsebouillon
2 laurbærblade
2 dl finthakket persille

Kartoflerne skæres i tykke skiver, og kødet afpudses.
Læg halvdelen af kartoflerne i bunden af en tykbundet gryde.
Læg kødet ovenpå, så peber, løg og resten af kartoflerne. Hæld bouillon over og tilsæt laurbærblade.

Læg et tætsluttende låg på gryden og kog for svag varme i 1 ½ time.

Drysses med persille inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her