Logo

Irsk stuvning - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 6 personer

 

1 kg reelt lammekød (fra bov eller kølle)

1 kg kartofler

2 løg

½ kg gulerødder

2-3 spsk smør eller fedt

¼ liter suppe, bouillon eller vand

salt og peber

2 laurbærblade

1 bdt persille

 

Det er vigtigt, at der bruges kartofler, som koger godt ud.

Skær kødet i små terninger, løgene og gulerødderne i skiver.

Skær de skræl­lede kartofler i store terninger.

Vend kødet i letbrunet fedtstof og kom løg og gulerødder i.

Tilsæt kartoflerne og hæld væden ved.

Krydr med salt, peber og laurbærblade.

Lad det koge ved svag varme under låg i 1-1 ½ time, eller til det er godt mørt.

Smag retten til.

Kom hakket persille på eller server en skål hakket persille til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her