750 g fiskefileter
1 lille ds bambusskud
100 g mandler
4 æg
1 fed hvidløg
soyasauce
1 anelse tabasco
4 spsk olie
1 løg
Smør den gennemfugtede stegeso med olie.
Skær fiskefileterne i tynde strimler og læg et lag i gryden.
Strø småtskårne bambusskud over.
Pisk æggene sammen med de smuttede og snittede mandler.
Smag det til med salt, peber, knust hvidløg, finthakket løg og de stærke
krydderier soyasauce og tabasco.
Pas på, at det ikke bliver alt for brændende stærk, for ganske vist er
originalopskriften meget krydret, men det er vi ikke vandt til herhjemme.
Hæld noget af æggemassen over.
Skift med et lag fisk, bambusskud og æggemasse.
Øverst skal der være fisk.
Smør fisken med olie.
Retten skal mørne ved 170ºC i ca. 1 time.
Spis letkogte bønnespirer til.