750 g udbenet lammekød, bryst eller nakke
2 løg
2 spsk olie
2 spsk karry
1 nip tørret timian
½ l. bouillon
1 grøn peberfrugt
2 tomater
2 syrlige æbler
2 bananer
saften af ½ citron
Skær lammekødet i store stykker.
Pil løgene og hak dem fint.
Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider.
Kom de hakkede løg ved og lad dem blive gyldne.
Drys med rigelig salt og peber og tilsæt karry og timian.
Hæld bouillonen ved, rør en gang rundt og lad det hele simre for svag
varme og under låg i 30 minutter.
Befri peberfrugterne for ribber og kerner og skær dem i strimler.
Skold og flå tomaterne og skær dem i små stykker.
Æblerne skæres igennem, befris for kernehus og skæres i små tern.
Bananen skæres i skiver og dryppes med citronsaft.
Peberfrugt, tomater og æbler kommes i gryden og snurrer med i 10
minutter.
Til sidst vendes bananerne forsigtigt i retten, som varmes godt igennem i
ca. 5 minutter og serveres meget varm.
Hertil passer løse ris, mangochutney og ristet kokosmel.