Logo

Indisk gulerodssalat - Koosmali

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 portioner

500 g gulerødder i strimler
1 spsk smør eller margarine
1 tsk brune sennepsfrø
2 tsk sukker
1 citron, saften
Lidt salt
2 stk Laurbærblade
1 tsk Cayennepeber
1 tsk Ingefær, stødt
½ dl yoghurt naturel
2 spsk jord- eller cashewnødder,

Smelt smørret i en stegepande.

Tilsæt sennepsfrø og sukker.

Lad sukkeret smelte.

Tilsæt gulerødder, laurbærblade, cayennepeber, ingefær, citronsaft og salt.

Lad retten simre under omrøring i 2-3 minutter - til gulerødderne er næsten møre. Servér salaten kold eller lun.

Hæld yoghurt over og pynt med nødder inden servering
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her