Logo

Indisk curry med kål, kartofler og naan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

½ spidskål eller sommerhvidkål
2 store bagekartofler
½ ds røde kidneybønner
8 cherrytomater
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk nigellafrø (jomfru i det grønne)
1 tsk hele sennepsfrø
2 fed hvidløg
½ tsk chilipulver
naanbrød
yoghurt naturel

Naan er flade, indiske pandebrød, krydret med hvidløg eller de sorte, aromatiske nigellafrø. De er lidt svære at lave selv, så glad blev jeg, da jeg så at man faktisk kan købe dem i Føtex! Køb en bunke næste gang lejligheden byder sig, de holder sig glimrende i fryseren. Smager også forrygende til en drink eller en kraftigt krydret suppe.

Skræl kartoflerne og snit dem i 1X1 cm tern. Snit kålet i strimler. Lad bønnerne dryppe af. Opvarm lidt olie i en stor sauterpande og svits alle krydderierne og hvidløget. Tilsæt først kartoffeltern og lad dem stege med i ca. . Kom så kålen i gryden og lad den svitse med et par minutter. Tilsæt ca. ½ dl vand, måske lidt mere. De sidste minutter af tilberedningstiden kommes bønner og tomater i panden. Curryen serveres med lune naanbrød og lidt kold yoghurt naturel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her