Logo

Indianergryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gulerødder
100 g selleri
2 store kartofler
2 dl hakket løg
30 g smør/margarine
250 g hakket oksekød
2 tsk salt
¼ tsk peber
½ tsk karry
1 tsk paprika
1 dl tomatpure
4 dl vand
 
Gør grønsagerne rene, skræl og riv dem på et groft rivejern.
Pil og skær løg i terninger.
Smelt margarine og brun løg, kom kødet i og brun med.
Kom de revne grønsager, krydderier, tomatpure, salt og vand i gryden.
Bland det godt og lad det småkoge i ca. 20 min.
Smag retten til og server med brød fx. grahamsflûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her