Logo

Indbagte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 sildefileter
Rapsolie til stegning
Løg
Citron
Salt og peber
1 bdt persille
 
Dej:
250 g hvedemel
½ æg
2 dl øl
1 dl vand
½ dl olie
Salt sukker
2 stiftpiskede æggehvider
 
De nyfangede sil fileteres og marineres i ca. 1 time i citronsaft og hakkede løg, krydret med salt og peber.
Til dejen blandes hvedemel, æg, øl, vand, olie, salt og sukker.
Dette trækker i min. 1 time.
Lige inden stegningen vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Olien opvarmes til ca. 180ºC (syder som en tændstik).
Sildene gnides fri for løg og dyppes i dejen og lægges derefter direkte i den varme olie. Sildene steger indtil de er lysebrune, ca. 3-4 min.
Drypper af på fedtsugende papir.
Persillen skylles grundigt og stænglerne nippes fra.
Sørg for at få vandet af persillen inden stegningen.
Når sildene er stegt kommes persillen i den varme olie (pas på det sprøjter meget, da persillen indeholder meget vand som fordamper hurtigt).
Persillen tages op med hulske efter 15-20 sekunders stegning, lægges på fedtsugende papir.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her