Logo

Indbagt karpe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kog karpen som ved Blå Karpe, men uden eddike.
Lad karpen køle lidt af, og pil herefter kødet af fisken.
På halve butterdejs-plader lægges en smule kød, sammen med et par
spiseskefulde hakket spinat.
Dejen lukkes sammen, og bages et par minutter i ovnen.
Serveres varm som forret med dild-dressing. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her