Logo

Hytteostkagen Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
160 g sukker
200 g hyttteost
50 g finthakkede hasselnødder
120 g rismel (evt. 60 g rismel og 60 g pre-mix)
1 ½ tsk bagepulver
1 spsk stærk kaffe
50 g smeltet
afkølet margarine

Fyld 1 ½ liter form med dejen.

Bag ved 175°C i 50 min.

Afkøl kagen og overtræk den med chokolade.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her