Logo

Hyldeblomstdrik - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hyldeblomstdrik - Marie's

Saften er koncentreret og skal derfor fortyndes med vand. Drikken er veleg­net i punch, som læskende drik med eller uden tilsætning af stærkere drikke, fx. gin.

 

20 store skærme hyldeblomster uden stilk

2 citroner i tynde skiver

1 liter koghedt vand

1 kg brun farin

25 g citronsyre

konserveringsmiddel til skylning af flasker

 

Det er bedst, hvis det ikke er nødvendigt at skylle hyldeblomstskærmene.

Kom dem i en krukke eller stort glas med vid åbning, som er skyllet med konserveringsmiddel.

Kom citronskiverne i sammen med sukker og citronsy­re og hæld koghedt vand på.

Rør godt rundt.

Lad drikken trække 4 døgn, rør af og til i den.

Si hyldedrikken og hæld den på rene flasker.

Skal hylde­drikken gemmes, må der tilsættes 1 tsk flydende konserveringsmiddel, inden drikken hældes på flaske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 964 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her