Logo

Hvidvinsmarineret strudsefilet i svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g strudsefilet
10 g smør
1 cl. tør hvidvin
salt
peber

Sauce:
1 tsk tørret estragon
1 tsk citronsaft
2 ½ dl piskefløde
150 g marksvampe
evet. 2 tsk Maizena
skal af ½ citron
1 dl hvidvin
100 g østershatte
smør
salt
peber

Kødet marineres i hvidvin i køleskabet (vendes et par gange).
Kødet tages op af marinaden og gnides med salt og peber, indtil det er brunet godt på alle sider i en gryde.
Marinade, estragon, citronskal, salt og peber kommes i gryden.
Kødet simrer ved svag varme i ca 25 min.
Tages op og hviler tildækket i 15 min.

Sauce:
Skyen sies og hvidvin tilsættes.
Væden koges ind til den har fået en cremet konsistens.
Svampene svistes kort i lidt smør og tilsættes saucen.
Jævnet evt. med lidt Maizena udrørt i vand.
Smages til med citronsaft, salt og peber.
Kan serveres med pasta og grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her