Logo

Hvidvinsgelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ l hvidvin
¼ l vand
1 citron
125 g farin
12 blade husblas
 
Skræl citronen tyndt, pres saften af den.
Læg husblasen i blød i koldt vand i 2-3 minutter.
Klem vandet godt ud.
Giv vin, vand, den gule citronskal, citronsaft, sukker og husblas et opkog
under omrøring.
Si blandingen, for eksempel gennem et kaffefilter.
Hæld geleen i serveringsskåle og sæt den køligt så geleen stivner.
Server hvidvinsgele med æggecreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her