Logo

Hvidløgsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 fed hvidløg skåret i halve (nej..det er ikke for mange).
1 løg finthakket.
2 gulerødder i fine skiver.
2 dl skyllet bulgur.
1 liter vand.
øko. bouillonterning.
 
Det hele koger til, det er mørt...hvidløgene smager mildt og sødt.
Bulguren gør suppen fyldig og mættende.
 
Foccasia til suppen:
10 g gær.
5 dl koldt vand
2 små tsk salt
2 dl spelt grahamsmel
resten sigtet speltmel
 
Ælt godt.
Hæv natten over. (lang hævetid giver bedre smag og holdbarhed).
Del dejen i 16 stk og lav nogle flade brød.
Pensl dem med olivenolie og drys med salt og rosmarin.
Bag ved 200°C i 15 min.
 
Tips: Man kan også bruge 25 g gær til 5 dl lunkent vand...så kan dejen nøjes med at hæve en time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her