½ pk.fettucine
500 g rå tigerrejer med skal
1 spsk jomfruolivenolie
1 spsk smør
3 fed hvidløg fint hakket
1 håndfuldpersille fint hakket
1 halvcitron
salt
peber
tabasco
Pil rejerne men lad halen sidde, og fjern tarmene.
Kog pastaen som anvist på pakken.
2 minutter før pastaen er færdig, smeltes smørret i en stor/dyb pande og hvidløgene svitses deri (hold lidt tilbage). Tilsæt rejerne, og steg dem til de ikke længere er gennemsigtige (ca 2 min).
Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen, det sidste hvidløg og hakket persille op i panden til rejerne. Vend det hele hurtigt.
Pres saften af den halve citron over panden, tilsæt friskkværnet salt & peber og ca 10 dråber tabasco. Vend det hele hurtigt igen og tag af varmen.
Serveres straks med frisk flûtes.