Logo

Hvidløgsrejer med fettucine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ pk.fettucine
500 g rå tigerrejer med skal
1 spsk jomfruolivenolie
1 spsk smør
3 fed hvidløg fint hakket
1 håndfuldpersille fint hakket
1 halvcitron
salt
peber
tabasco

Pil rejerne men lad halen sidde, og fjern tarmene.
Kog pastaen som anvist på pakken.

2 minutter før pastaen er færdig, smeltes smørret i en stor/dyb pande og hvidløgene svitses deri (hold lidt tilbage). Tilsæt rejerne, og steg dem til de ikke længere er gennemsigtige (ca 2 min).

Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen, det sidste hvidløg og hakket persille op i panden til rejerne. Vend det hele hurtigt.

Pres saften af den halve citron over panden, tilsæt friskkværnet salt & peber og ca 10 dråber tabasco. Vend det hele hurtigt igen og tag af varmen.

Serveres straks med frisk flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her