Logo

Hvidløgsmørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fersk svinemørbrad
2 fed hvidløg
1 håndfuld persille
salt
peber
Bomuldsnor

Puds mørbraden af og skær en rille ned langs mørbraden, uden at skære igennem. Fordel salt, peber, knust hvidløg og hakket persille i åbningen, og bind mørbraden sammen igen med bomuldsnor. Steg mørbraden ved jævn varme et par min. på alle sider.
Serveres med ovnbagte kartofler og kogte bønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her