500 g forelfileter eller regbueørredfileter
Lage:
3 dl
1 ½ dl vineddike
4 tsk salt
5 spsk Hermesetas drys let eller Hermesetas Flydende
2 fed hvidløg
Sauce:
1 dl cremefraiche
2 spsk sukkerfri sennep
1 spsk vineddike
1 fed hvidløg
Dild
Estragon
Pynt:
½ peberfrugt
Et stykke agurk
Lidt porre
Dild eller purløg
Skær fiskefiletterne i tynde skiver eller strimler. Bland ingredienserne til lagen, hæld den over fisken og lad den trække et døgn i køleskab, hvis du ikke skal bruge al fisken på en gang, så lad resten stå i lagen. Skær grønsagerne ud som du ønsker. Læg afdryppede fiskestykker og grønsagerne på et fad. Bland saucen og hæld den ovenpå fisken lige inden servering. Pynt med dild eller purløg.