4 couverter
500 g hvidkål
1 rød peberfrugt
200 g frisk ananas
1 stilk citrongræs
1 stor grøn chili
2 spsk lys soyasauce
4 spsk sherry
1 tsk chilisauce
salt
2 tsk sechuanpeber
1 tsk Maizena
2 spsk kokosmel
1 spsk sesamfrø
2 tsk revet citronskal (usprøjtet)
4 spsk planteolie
200 g mungbønnespirer
Rens hvidkål og peberfrugt, skyl dem og skær dem i tynde strimler. Skræl ananassen, fjern midterstokken og skær frugtkødet i mindre stykker. Beskær citrongræsstilken, skyl og hak den. Skyl chilien, udkern den og skær den i tynde strimler.
Pisk soyasauce, sherry, chilisauce, salt, peber og Maizena sammen.
Rist kokosmel og sesamfrø gyldne i wokken uden fedtstof. Bland dem med citronskal.
Opvarm wokken og hæld olien i. Steg kål- og peberfrugt strimlerne under omrøring, så de stadig har bid. Tilsæt ananas, citrongræs, chili og skyllede spirer, og rør så sauceblandingen i. Giv det yderligere et par minutter og server retten drysset med sesamfrø-kokosmelblandingen.