Logo

Hvidkålsfad med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ hvidkål
1 porre
1 løg
Brug hvad du har af grønsager
6 kartofler
 
Kødsauce:
500 g hakket oksekød
1 dåse hakkede tomater
1 løg
1-2 fed hvidløg
salt og peber
oregano
5 dl vand.
 
Bechamelsauce:
5 dl letmælk/sødmælk
100 g margarine
2 spsk hvedemel
100 - 150g revet ost.
 
Smør et fad med margarine, kom den snittede hvidkål i bunden og kom grønsagerne ovenpå.
Dernæst kødsaucen og de skiveskårne kartofler.
Læg det hele i lag som en lagsange, og til sidst sluttes af med bechamel saucen.
Man kan strø lidt rasp oven på.
Stil det i en forvarm ovn på ca 180°C i ca 30 minutter.
 
Tips: istedet for alm revet ost kan man bruge noget blåskimmel ost dog i en mindre mængde. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her