Logo

Hvalrosfileter, friterede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-4 friske hvalrosfileter
rasp
æg
hvedemel
fritureolie

Varm olien op til ca. 180ºC.
Vend fileterne i hvedemel, æg og rasp.
Kog fileterne 3 til 4 minutter i olien.
Tag fileterne op og læg dem øjeblik på fedtsugende papir inden
servering.


Tips: Som al anden fisk smager hvalrosfileter bedst med en skive citron og
en god hvidvin. Ideel til smørrebrød og den slags. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her