4 Personer
500 g okseklump i 1 cm strimler
1 løg
1 squash
olivenolie til bruning
2 dl god oksebouillon eller vand
1 tsk Maizenamel udrørt i 2 spsk
koldt vand
salt, peber
Krydret fyld:
4 soltørrede tomater
3 tørrede chilipebere eller 1 frisk
150 g halverede cherrytomater eller
3 tomater i både
1 spsk olivenolie
Ca. 3 spsk sambal oelek eller Hot tacosauce
Gør fyldet parat: Skær de soltørrede tomater og chilipebere i tynde strimler. Bland dem med tomater, olivenolie og Sambal Oelek eller Tacosauce, stil det til side.
Hak løget fint, flæk courgetten fire gange på langs og skær den i skiver på tværs. Rist løg og courgette gyldent i olie i en wok eller sauterepande (pande med høj kant). Skrab det over på en tallerken. Brun derpå kød-strimlerne i olie ved kraftig varme i mindre portioner ad gangen. Kom løg og courgette tilbage i panden og tilsæt kødfond. Kog retten igennem og rør Maizenajævning i. Bland det krydrede fyld i og giv retten et opkog.
--