Logo

Hot oksegryde / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

500 g okseklump i 1 cm strimler
1 løg
1 squash
olivenolie til bruning
2 dl god oksebouillon eller vand
1 tsk Maizenamel udrørt i 2 spsk
koldt vand
salt, peber
Krydret fyld:
4 soltørrede tomater
3 tørrede chilipebere eller 1 frisk
150 g halverede cherrytomater eller
3 tomater i både
1 spsk olivenolie
Ca. 3 spsk sambal oelek eller Hot tacosauce

Gør fyldet parat: Skær de soltørrede tomater og chilipebere i tynde strimler. Bland dem med tomater, olivenolie og Sambal Oelek eller Tacosauce, stil det til side.
Hak løget fint, flæk courgetten fire gange på langs og skær den i skiver på tværs. Rist løg og courgette gyldent i olie i en wok eller sauterepande (pande med høj kant). Skrab det over på en tallerken. Brun derpå kød-strimlerne i olie ved kraftig varme i mindre portioner ad gangen. Kom løg og courgette tilbage i panden og tilsæt kødfond. Kog retten igennem og rør Maizenajævning i. Bland det krydrede fyld i og giv retten et opkog.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her