Logo

Hornfiskeruller i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 hornfisk
persille
50 g smør eller margarine
¼ l. vand
1 spsk eddike
4 peberkorn
1 laurbærblad
       
Køb hornfisken udbenet eller udben den selv og skær den i stykker på ca. 6 cm.’s længde.
Pil de største stilke af persillen og hak den groft.
Bland den med smør og lidt salt og læg dette fyld på fiskens inderside.
Rul stykkerne sammen og hold dem fast med kødpinde eller tandstikker.
Anbring fiskerullerne i den gennemfugtede stegeso.
Hæld vand og eddike ved og kom peberkornene i.
Øverst lægges laurbærbladet.
Kog fisken i ca. ½ time ved 200ºC.
Hæld fiskesuppen fra, fjern peberkornene og jævn den, før den igen hældes over fisken.
Hvide kartofler spises til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her