Logo

Hornfisk i gelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hornfisk (rensede, udbenede, skåret i passende stykker)
kogelage (2 dl eddike dl + 1 l vand)
10 hele peberkorn
1. spsk salt
2 laurbærblade
1 helt fintsnittet løg
8 blade husblas

Hornfisken koges, til den er mør.
Tages forsigtigt op og lægges til afdrypning.
Si kogelagen. Mål den op, så der er 1 l.
Tilsæt den udblødte husblas under langsom kogning.
Afkøl lagen.
Hornfisken lægges i en skål og lagen hældes over.
Sættes køligt, så den stivner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (14 stemmer)
Siden er blevet set 2.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
80228-05-2014 12:01:43 lone vestergaard
Kan man fryse hornfisk i gele når man har lavet den???

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her