Logo

Honningfigurer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


1 portion honningkagedej (1 kg)
Sprøjteglasur:
200 g flormelis
1 æggehvide
evt. rød og grøn frugtfarve eller smeltet overtrækschokolade

Rul dejen ud på et melet bord i ca. 1 cm tykkelse og prik den med en nål. Stik den ud med forskellige metalforme - hjerter, ruder, koner eller andre figurer.
Sæt figurerne på bage plade og bag ved 180º i 10-15 min., alt efter størrelse.
Afkøl på bagerist.
Rør flormelis med æggehvide til en sej masse. Når glasuren hænger fast på skeen, når denne tages op, er den tilpas. Det tager ca. 5-10 min. Del evt. massen i 3 dele og farv den ene rød og den anden grøn.
Fyld masserne i kræmmerhuse lavet af pergament og dekorer kagerne.
Kagerne kan i stedet for overtrækkes med smeltet chokolade. Lad glasuren tørre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her