Logo

Honningben af lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g lammebryst
3 spsk honning
1 spsk Æblecider-vineddike
1 spsk soya
1 tsk salt
1 tsk groft sort peber
1 dl fint hakkede krydderurter, fx. purløg og citronmelisse eller koriander.

Beklæd en bradepande med alufolie.
Læg risten i og placer lammebrystet oven på.

Rør honning, æblecidervineddike, soya, salt og groft sort peber sammen.
Pensl kødet på begge sider med kryddersaucen.

Steg kødet ved 175 º i 45-60 min.
Pensl det flere gange under stegningen og vend det også en gang.

Læg kødet på et skærebræt, drys med de hakkede krydderurter og tryk dem ned i kødet.
Skær kødet i stykker langs med benene og server det med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her