Logo

Honningben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebryst
3 spsk honning
1 spsk æblecider-vineddike
1 spsk soya
1 tsk salt
1 tsk stødt sort peber.
1 dl hakkede krydderurter, fx. purløg og citronmelisse eller koriander

Beklæd en bradepande med alufolie.
Læg risten i og plaser lammebrystet ovenpå.
Rør honning, æblecider-vineddeike, soya, salt og groft stødt sort peber sammen.
Pensl kødet på begge sider med kryddersaucen.
Steg kødet ved 175ºC i 45-60 min.
Pensl flere gange under stegningen og vend også kødet en gang.
Læg kødet på et skærebræt, drys med de hakkede krydderurter og tryg dem ned i kødet.
Skært kødet i stykker langs benene og server det med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her