Logo

Hokaido pålæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ Hokaido i både        
olivenolie
5-6 små løg
3-4 tomater i både
sesamfrø               
basilikum
soyafløde eller appelsinsaft
vaniljesukker


Hokaido skæres i både, pensles med olie og lægges i et smurt fad.
Bages i ovenen ved 200°C ca. 20 min.
Tilsæt 5-6 små løg i kvarte og 3-4 tomater i kvarte.
En rest af ovnbagt Hokaido kan blendes med soyafløde eller appelsinsaft og kan smages til med vaniljesukker eller lignende.

Det er et godt smørepålæg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her