Logo

Hjortebøffer med sherrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hjortebøffer
30 g smør
salt og peber
2 ½ dl oksebouillon
½ dl tør sherry
1 ½ dl fløde
1 ½ tsk majsstivelse
2 tsk friskhakket rosmarin eller 1 tsk tørret rosmarin
kartofler

Smørstegte tyttebær:
300 g tyttebær
15 g smør
1 dl sukker(evt. 1 ½ dl)

Bøfferne brunes i smør, drysses med salt og peber og steges 2-3 min på hver side.
Bøfferne tages af panden.

Panden koges af med bouillon og sherry. Fløden røres med majsstivelse og røres i.
Koges igennem. Smages til med rosmarin.

Smørstegte tyttebær:
Tyttebærrene svitses på panden i smør til de begynder at blive bløde (10-15 min.).
Tilsættes sukker og varmes igennem, til det er karamelliseret.
Serveres med hvide og brune kartofler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her