Logo

Hjemmelavet rejeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l letmælksyoghurt naturel
1-2 tsk reven parmesanost
et nip paprika
evt. lidt salt
100 g pillede rejer
dild til pynt
 
Hæld yoghurten i et kaffefilter eller i en si med et klæde og lad den dræne helt fri for væde.
Dette tager lang tid – evt. natten over.
Smag massen til med parmesanost, paprika og evt. lidt salt.
Hak halvdelen af rejerne ganske fint og resten lidt grovere og rør dem i ostemassen.
Rejeosten opbevares koldt.
Smøres på knækbrød eller ristet brød og pyntes med en dildkvist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her