Logo

Hjemmelavet nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 del hasselnødder
1 del sukker
 
Lige dele hasselnødder og sukker.
Hak hasselnødderne groft.
Bag hasselnødderne ved ca 180ºC i ovnen til de er lysebrune, tag dem ud. Varm sukkeret på en teflonpande eller i en gryde, når sukkeret er smeltet, hældes hasselnødderne i, der røres rundt, så nødderne er dækkede, og massen hældes ud på et stykke bagepapir.
Du skal blot knuse nougaten med en kagerulle eller lign, når du skal bruge det. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her