Logo

Hjemmebagt pølsehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store pølser eller 8 små
1 gulerod i tern
1 løg i tern
1 tsk karry
½ tsk paprika
lidt olie
1 dl ketchup

Dej
15 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk salt
1 tsk sukker
2 spsk olie
300 g hvedemel

Gæren udrøres i det lunkne vand og der tilsættes salt, sukke, olie ,og herefter hvedemel til dejen er glat og fast. Hæver herefter 20 minutter et lunt sted.

Imens ordnes fyldet. Løg og gulerødder svitses i lidt olie sammen med karry og paprika. Tilsættes herefter ketchup og varmes igennem.

Dejen deles i fire og rulles tyndt ud. I midten lægges én pølse og der lægges fyld på. Fold dejen omkring og bag de 4 pølsehorn ved 180° i ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her